Преди три месеца  стана майка за втори път. След като

...
Преди три месеца  стана майка за втори път. След като
Коментари Харесай

Защо Серина Уилямс не се чувства добре

Преди три месеца  стана майка за повторно. След като някогашната тенисистка роди Адира Ривър, дружно със брачна половинка ѝ  вече са родители на две момиченца.
 Анна Курникова и Серина Уилямс още веднъж дружно - какво събра двете тенисистки след 21 години
Анна Курникова и Серина Уилямс още веднъж дружно - какво събра двете тенисистки след 21 години

Усмивки от новите ленти

Първородната ѝ щерка Олимпия е към този момент на шест години. В скорошни изявленията  е споделяла, че дребната в действителност доста е желала да бъде по-голяма сестра и в този момент, когато това е реалност, е доста щастлива и грижовна.

В TikTok пък 23-кратната носителка на Големия шлем постоянно разкрива малко повече от всекидневието си като майка на две деца. Докато в някои от видеата си тя показва нещата по-безгрижни, то в други не се тормози да демонстрира и суровата действителност, като моментите, в които ѝ е мъчно да изцежда кърма.

Сега  отново е откровена за по-предизвикателните моменти, с които се сблъсква.

В X (преди Twitter) тя е споделила пост, в който написа, че не се усеща добре. Очевидно обаче не става въпрос за нещо притеснително или съществено, тъй като тенисистката добавя, че е обикновено човек понякога да се усеща и по този метод.

I am not ok today. And that’s ok to not be ok. No one is ok every single day. If you are not ok today I’m with you. There’s always tomorrow???? Love you.
— Serena Williams (@serenawilliams)
" Никой не се усеща добре всеки ден. Ако през днешния ден не се чувствате добре, аз съм с вас. Винаги има на следващия ден. Обичам ви ", написа още тя в поста си.

Още със идната си обява обаче,  разкрива какво има силата да върне положителното ѝ въодушевление. И отговорът явно се крие в фамилията, съдейки по фотографията, която е споделила.
 Серина Уилямс и фотографията по бански, която не чакахме
Снимката по бански, която не чакахме от Серина Уилямс

Доза мотивация

На фрагмента виждаме тенисистката, гушнала тримесечната си дъщеричка, а посланието гласи: " Това ме прави толкоз щастлива. "

This makes me so happy
— Serena Williams (@serenawilliams)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР